Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Dos exposicions amb motiu dels 50 anys de la Selleta

Dos exposicions amb motiu dels 50 anys de la Selleta

| Cultura

La comunitat de la Selleta enguany compleix 50 anys de la seua inauguració. Per tal de celebrar aquesta efemèride tan especial, la comunitat ha organitzat dos exposicions. La primera exposició, 'Art a la Selleta', s'ubicarà al Casal Cívic Trinitari Bel d'Alcanar i s'inaugurarà el pròxim dilluns, 3 d'abril, a les 18 h. Estarà oberta del 4 al 6 i de l'11 al 15 d'abril, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 15 a 21 h. 

L'altra exposició de fotografia, 'la Selleta i els seus entorns', es podrà visitar a la Biblioteca Trinitari Fabregat d'Alcanar. La inauguració tindrà lloc el pròxim dimarts, 4 d'abril, a les 18 h. Estarà oberta del 5 al 6, de l'11 al 15 i del 18 al 22 d'abril. Es podrà visitar els dimarts, dimecres, dijous i dissabtes al matí, de 10 a 13 h. I les tardes de dilluns a divendres, de 16 a 20.30 h.

A la Selleta, avui en dia hi viuen algunes de les persones fundadores i, després de 50 anys, els fills i filles de les persones que van elevar aquest indret de somni assumeixen cada vegada més responsabilitats per tal de continuar el projecte. Pares, fills i nets tornen sempre que poden a gaudir de les meravelles d’aquesta singular contrada.

A tots i totes, gràcies per impulsar aquesta comunitat tan apreciada al municipi. És un plaer celebrar el cinquantè aniversari de la Selleta. I per molts més!