Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Donació de mobles per a 10 famílies del municipi molt afectades pels aiguats

Donació de mobles per a 10 famílies del municipi molt afectades pels aiguats

| Acció Social

La primera acció de la plataforma #Monsortirem d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja ha estat ajudar les famílies del municipi molt afectades pels aiguats que no tenien assegurança ni recursos per reposar tots els béns que han perdut als seus habitatges.Amb el suport de Càritas, l'Ajuntament d'Alcanar i una empresa de mobles s'han demanat uns lots de mobiliari bàsic i també s'ha ofert roba, roba de la llar o estris.

Els membres de la plataforma van fer un treball de camp després dels aiguats per a localitzar i citar aquestes famílies. "L'empresa es va posar en contacte amb l'ajuntament per a fer donacions i hem fet un treball conjunt, on també s'hi ha sumat Càritas. Després de la reunió inicial amb les famílies, ara fa unes setmanes, finalment s'ha fet l'entrega d'aquest pac de mobles bàsics format per llit de matrimoni, sofà, taula amb cadires, mobles per a la televisió i tauletes de nit", detalla Rosa Roga, una altra de les portaveus.


Des de la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Alcanar, Meritxell Ulldemolins, recorda que "la tasca d'acompanyament de les famílies ha estat molt intensa des del moment zero i fins que s'ha pogut fer l'entrega". Per la seua banda, l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, celebra l'entrega de mobles, "per fi aquestes famílies podran recuperar, una miqueta més, la seua vida normal".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar