Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Disfruta de les activitats estiuenques que ha preparat la biblioteca de Les Cases

Disfruta de les activitats estiuenques que ha preparat la biblioteca de Les Cases

| activitats

Aquest estiu les activitats literàries es traslladen a la Biblioteca de les Cases. Durant els mesos de juny, juliol i agost es succeiran diverses presentacions literàries, tallers i espectacles que no deixaran decebut a ningú.

Aquesta tarde, comencen les activitats amb l'hora del conte junt amb l'entitat aGosaGATs, on ens explicaran la seua feina amb els animals de carrer. La setmana que ve, el divendres, 8 de juliol, se seguirà amb la primera presentació literària d'aquestes activitats, amb l'escriptora Eva Baltasar i la seua obra "PERMAGEL".

Com a novetat, enguany, la biblioteca presenta un Laboratori de Lectura, una experiència literària adreçada a infants de 5 a 8 anys i les seues famílies. Es requereix inscripció prèvia que pots realitzar de forma presencial a la biblioteca de Les Cases. 

El mes d'agost les activitats començaran amb l'espectacle infantil "Contes i Contarelles" amb la companyia de Rosa Fité, concretament el 10 d'agost a les 18:30 h. Se seguirà amb una presentació literària, el 19 d'agost a les 19 h, de Laia Beltran i Borja Duñó, autors de l'obra "Un paradís com el nostre". El 27 d'agost, a les 19:30 h i a l'escenari del Marjal estarà amb nosaltres Toni Cruanyes, presentador de TV3, per explicar-mos la seua obra "La Vall de la Llum".

Finalment, hi haurà una altra presentació literària, en aquest cas de Anatxu Zabalbeascoa i la seua obra "Gente que cuenta".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar