Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Diada jove Alcanar, 7 de gener

Diada jove Alcanar, 7 de gener

| Joventut

Aquest dissabte, a partir de les 10 h, Alcanar celebrarà la Diada Jove a la Plaça Lluís Companys, per fomentar la creació de més associacions juvenils i enriquir el teixit associatiu del municipi. Aquest esdeveniment compta amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona.  

Al llarg del dia es realitzaran diferents activitats destinades a tots els públics amb l’objectiu que les famílies, i tota la gent que hi vulgui participar, puguin passar una bona estona. La festa, organitzada conjuntament entre l’Ajuntament i les entitats locals, serà una bona forma d’acomiadar les festes de Nadal i donar la benvinguda a l’any 2017. 

El programa inclou un bon grapat d'actes com ara la pintada de mural, una Donutada Popular, karaoke, taller de còctels, un simulador fórmula 1 i MOTO GP, un vermut electrònic amb Fons, dansa urbana i cercavila per bars amb xaranga. Els assistents també podran gaudir d’una fideuada popular, moments gins per als adults amb Blau Longe Club i Dj Dom Enek, i finalment un concert amb Los Gitanets, el Paiet Mauri i la Banda del Pestanyó.

Joan Roig, regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Alcanar,  ha explicat que “la intenció d’aquesta Diada Jove és cohesionar i integrar totes les associacions joves del nostre municipi, i fomentar el treball conjunt i la participació de les mateixes entitats i de la resta de veïns i veïnes del nostre poble”.

Prem AQUÍ per veure el cartell