Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Diada de la Bicicleta i dinar popular a Les Cases

Diada de la Bicicleta i dinar popular a Les Cases

| Esports, Salut

El pròxim diumenge, dia 17 de juny, a les 9:00 del matí, tindrà lloc la Diada de la Bicicleta a Les Cases. Una jornada esportiva totalment gratuïta i destinada a població de totes les edats; tot i que amb un cert enfocament familiar i una cura especial pels més menuts de casa.

La diada tindrà com a punt de trobada la zona de Roca Tallada i comprendrà diverses activitats: una bicicletada fins a l'Estanyet com a eix vertebrador, acompanyada d’un mini duatló, una cursa de cintes amb moltes sorpreses i una gimcana. Tot i ser una activitat gratuïta, es prega als interessats que s’inscriguen - dirigint-se a l’Oficina de Turisme, l’AMPA de Les Cases o la Regidoria d’Esports (Despatx Serveis Agraris) - per facilitar la feina als organitzadors.

D’altra banda, al migdia es realitzarà un dinar popular al pavelló poliesportiu de Les Cases. El preu per comensal és de 5€ i els tiquets per assistir ja es poden aconseguir a la Granja Forn Les Cases, l’Oficina de Turisme, l’AMPA de Les Cases i la Regidoria d’Esports (Despatx Serveis Agraris). Els tiquets són limitats i s’han d’adquirir de forma anticipada. El dinar és independent de les jornades esportives, de forma que es pot assistir al dinar i no a les activitats esportives (gratuïtes), i viceversa.

Des de l’Ajuntament s’anima a gaudir de la diada de forma responsable i, en el cas de la bicicletada, es recorda l’ús obligatori de casc i la necessitat de què els menors de 12 anys vagen acompanyats.

Activitats Esportives
Lloc: Zona de Roca Tallada // Hora: 9:00 hores // Preu: Gratuïtes
Dinar Popular
Lloc: Pavelló poliesportiu de Les Cases // Hora: Migdia // Preu: 5€ (compra anticipada)