Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Del 9 al 16 de juliol, Alcanar va acollir el V torneig Gran Slam del Circuit Absolut Cupra

Del 9 al 16 de juliol, Alcanar va acollir el V torneig Gran Slam del Circuit Absolut Cupra

| Esports

Del 9 al 16 de juliol el Complex Esportiu Bahiamar d’Alcanar-Platja  va acollir el cinquè torneig Gran Slam del Circuit Absolut Cupra de la Federació Catalana de Padel. Un torneig que va comptar amb els millors jugadors del país fet pel qual es va convertir en un gran esdeveniment esportiu al territori. Aquest Gran Slam es va disputar en categories absolutes masculines i femenines.

Diumenge 16 es van celebrar les finals, la primera posició masculina van ser Enric Sanmartí i Anton Sans, es van imposar per 6-2, 6-2 a Jesús Ruiz i Gerard Arnaldos. Per altra banda, en la final femenina les guanyadores van ser Ainara Pozuelo i Ana Dominguez que es van imposar per 6-2 i 7-6 a Mireia Herrada i Cristina Gomi.

El torneig va comptar amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament d'Alcanar i la Federació Catalana de Pàdel. Cal destacar la gran participació en un total de 120 parelles i la gran afluència de públic que ha portat.

Axel Sorolla, el nou regidors d'Esports de l'Ajuntament d'Alcanar explica que "quan un torneig d'aquest calibre se celebre al nostre municipi ens posiciona en l'àmbit esportiu com a destinació de referència, consolidant que tenim totes les eines i recursos per portar a terme grans esdeveniments i ens enriqueix el turisme esportiu, aportant visitants d'arreu de Catalunya per donar a conèixer la nostra terra".