Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Del 9 al 16 de juliol, Alcanar acollirà el V torneig Gran Slam del Circuit Absolut Cupra

Del 9 al 16 de juliol, Alcanar acollirà el V torneig Gran Slam del Circuit Absolut Cupra

| Esports

Del 9 al 16 de juliol el Complex Esportiu Bahiamar d’Alcanar-Platja  acollirà el cinquè torneig Gran Slam del Circuit Absolut Cupra de la Federació Catalana de Padel. Un torneig que comptarà amb els millors jugadors del país fet pel qual es convertirà en un gran esdeveniment esportiu al territori. Aquest Gran Slam es disputarà en categories absolutes masculines i femenines.

Les inscripcions es podran fer pròximament a la pàgina web de la Federació Catalana de Padel i la quota és de 25 euros. A més, els premis en metàl·lic oscil·len entre els 6.000 euros i els 150 tot i que també hi haurà premis materials. Des de l’organització del torneig han volgut destacar que l’entrada al complex serà gratuïta durant tota la setmana. A més, també han volgut agrair el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament d’Alcanar i els patrocinadors del torneig que seran Deltasub i Comercials Matamoros.

El president de la Federació Catalana de Padel, Felip Rodenas, ha recordat que "el Complex Esportiu Bahia Mar va guanyar la fase de grups a la Copa Catalunya i va ser l’encarregat de representar Catalunya al Campionat d’Espanya". Per la seua banda, Joan Roig, alcalde d'Alcanar ha posat en relleu "la importància que té per al municipi acollir esdeveniments com aquest, tant des del punt de vista esportiu com pel que fa a la promoció dels recursos turístics i gastronòmics d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja".