Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Del 24 al 26 de febrer, ens vestim de Carnaval a Alcanar!

Del 24 al 26 de febrer, ens vestim de Carnaval a Alcanar!

| Festes

Alcanar tornarà a gaudir d'un carnaval multitudinari i ple de color aquest cap de setmana, un dels actes més participatius de l'any. Després de la postpandèmia es retorna a la plena normalitat, amb comparses, disfresses, desfilades i molta diversió. Des del 24 i fins al 26 de febrer gaudeix del programa d'activitats que ha preparat l'Ajuntament d'Alcanar amb la col·laboració del teixit associatiu.

Divendres, 24 de febrer

El tret de sortida al Carnaval 2023 a Alcanar serà amb la rua a càrrec de l'alumnat de l'Escola Joan Baptista Serra i amb la participació de Sa Majestat Carnestoltes.

A les 23 h hi haurà correbars amb pijama acompanyat per la Xaranga "No mos aclarim". Finalment, s'acabarà la jornada a les 24 h i al Centre Cívic, amb la celebració de la Nit del Pijama amb els Dj. Marc Ferrer i Joan Queralt.

Dissabte, 25 de febrer

Aquest serà el dia per lluir totes les disfresses! A les 17:30 tindrà lloc la concentració de participants en la desfilada de disfresses i a les 18 h serà la desfilada. Sa Majestat Carnestoltes convida a tothom a participar-hi i presumir de disfressa!

A les 23 h es podrà gaudir d'una actuació musical dels 80 i 90 i DJ Brull ens sorprendrà amb música remember. A les 23:30 h serà la concertació de tots els participants en el concurs de disfresses, a la plaça Lluís Companys i posteriorment tindrà lloc la rua fins al Centre Cívic. Recorda que és necessària inscripció prèvia al telèfon 613848148 o 15 minuts abans de la sortida (24:00 h).

Acabarà la festa amb el concurs de disfresses, a la 1:30 h i amb l'actuació dels Dj Pol Nolla i Xavi Reverter.

Diumenge, 26 de febrer

La festa continua tot el cap de setmana. A les 11 h se celebrarà una xocolatada al Centre Cívic, que deixarà pas a la desfilada infantil, 'La disbauxa al carrer: el ludikcarnaval del carrer', a les 11:30 h.

A les 12 h, al mateix Centre Cívic, els més petits podran gaudir de l'espectacle infantil "Disco Xerinola". Tot seguit, s'enterrarà la sardina i ens acomiadarem del Carnaval 2023.

Finalment, a les 18 h tindrà lloc el ball de disfresses i màscares amb el duet Sol Negro. Lloc: Centre Cívic.