Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Crida a joves del municipi per a participar en el programa Noves Oportunitats

Crida a joves del municipi per a participar en el programa Noves Oportunitats

| Joventut

En el marc del conveni anual de col·laboració entre la Fundació Gentis i l'Ajuntament d'Alcanar, es fa una crida a joves del municipi per a participar en el programa Noves Oportunitats.  El programa, dirigit a persones entre 16 i 24 anys, ofereix recursos al jovent per a continuar els seus estudis i/o inserir-se en el món laboral. 

A través del conveni, l'Ajuntament cedeix gratuïtament a la Fundació un espai del Casal Jove, a l’Hotel d’Entitats, per tal que l’entitat puga implantar i desenvolupar aquest programa i també altres serveis d’intermediació laboral, prospecció, formació i seguiment laboral.

La Fundació Gentis és una entitat sense ànim de lucre que té com a missió promoure la millora de la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social. Per a aconseguir-ho, estableix dinàmiques de col•laboració i coordinació amb altres entitats i amb administracions públiques amb l’objectiu de maximitzar els recursos del territori.

Meritxell Ulldemolins, regidora de Joventut, recorda que "la millora de la formació, l’ocupació i de l’ocupabilitat de les persones joves del municipi és una de les línies de treball que s'inclou dintre el Pla Local de Joventut 2021-2023".

Dins aquest programa de garantia juvenil, per tant, s'inclouen joves i persones en alt risc d’exclusió social, d’Alcanar, la comarca del Montsià i altres municipis pròxims.