Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Crida ciutadana de l’Ajuntament: fotografies de dones marineres per a organitzar una exposició

Crida ciutadana de l’Ajuntament: fotografies de dones marineres per a organitzar una exposició

| Agricultura i Pesca

Les dones casenques sempre han estat vinculades al mar. L'exposició "El paper de la dona casenca al món mariner" que organitzarà l'Ajuntament d'Alcanar el pròxim estiu vol posar  en valor el rol de la dona casenca en l'economia i la subsistència de l'ofici mariner a les Cases d'Alcanar. Les remendadores, durant generacions, han contribuït a tirar endavant el sector pesquer, com a dones marineres i com a mestresses de casa, malgrat que massa vegades no han estat reconegudes per salaris dignes ni per càrrecs de lideratge.

Ara l'Ajuntament d'Alcanar vol homenatjar a totes les dones marineres i té com a objectiu organitzar una exposició fotogràfica sobre la seua figura. 

El consistori fa una crida a tothom que tinga fotografies, tant antigues com actuals, de la dona vinculada al món mariner, per a poder muntar l'exposició. El consistori fa una crida a tothom que tinga fotografies, tant antigues com actuals, de dones vinculades al món mariner a aportar-les per a poder muntar l'exposició. Les persones que en tinguen i vulguen col•laborar-hi poden portar-les a l'estudi de fotografia Espuny Fotògraf, de dilluns a dijous, de 9 a 13 h i de 17 a 20 h, fins al 28 d'abril. La digitalització de la imatge es farà al mateix moment i les persones es podran emportar les fotografies.