Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Creu Roja d'Alcanar presenta la campanya de joguines que pretén arribar a totes les famílies d'Alcanar

Creu Roja d'Alcanar presenta la campanya de joguines que pretén arribar a totes les famílies d'Alcanar

| Acció Social

Creu Roja Joventut llença de la seua campanya 'La joguina educativa', que sota el lema "Els seus drets en joc" es proposa recaptar joguines per a menors en dificultat social.

"Aquesta iniciativa cobra especial importància en l'actual context socioeconòmic, ja que les dificultats que comencen a tenir en moltes llars per cobrir necessitats bàsiques com l'alimentació, llum, habitatge o transports pot obligar les famílies a relegar el dret al joc a un segon pla , en haver de prioritzar els productes de primera necessitat", adverteix Maria José Subirats, membre de la Creu Roja d'Alcanar.

Precisament per això, en ser la infància i la joventut dos dels col·lectius més vulnerables davant d'aquesta nova crisi, la campanya de joguines d'aquest any s'emmarca en la crida 'Creu Roja Reacciona' que acaba d'impulsar la institució humanitària per oferir una resposta directa, immediata i propera davant la complexa situació socioeconòmica provocada per la pandèmia, el canvi climàtic i el conflicte a Ucraïna.

La campanya es llança de manera simultània a tot el país, i a Alcanar els punts de recollida a Alcanar són la Llibreria- Papereria botiga Ramon (c/ Ramon y Cajal), i Sessy de tot (c/ Cervantes). Hi ha temps per dipositar les joguines fins al 2 de gener. Per més informació cal trucar al 977730737 – 977730915 – 620622571.

Creu Roja duu a terme aquesta campanya des de 1992 per a cobrir les necessitats de milers d'infants de famílies d'arreu de Catalunya amb dificultats econòmiques que no poden assumir l'adquisició de joguines per als seus fills i filles, i mirar d'aconseguir que cap menut es quede sense joguines per a Reis.