Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Convocatòria oberta de subvencions a entitats culturals, esportives i socials

Convocatòria oberta de subvencions a entitats culturals, esportives i socials

| Acció Social, Cultura, Esports

L'Ajuntament d'Alcanar ha obert la convocatòria de subvencions per a projectes i activitats d’interès públic o social que tinguin per finalitat les activitats esportives, culturals i socials, federades, escolars o populars, desenvolupades per les entitats o associacions del municipi d’Alcanar.

L’objecte de les bases d'atorgament de subvencions a entitats culturals, esportives i socials, per a l'exercici 2016, és regular i fixar els criteris i el procediment de sol·licitud, tramitació, concessió, cobrament i justificació de les subvencions que atorgui l’Ajuntament a través de les regidories d’Esports, Cultura i Acció Social i Ciutadania.

Aquestes ajudes estan destinades a finançar projectes i activitats que tinguin com a objectiu el foment de l'esport local, el suport a l'activitat culturals local, la gent gran, i el suport a activitats de caràcter social.

Podran ser beneficiàries d’aquestes subvencions les persones físiques o jurídiques que hagin de realitzar l’activitat que fonamenta el seu atorgament, sempre que no estiguin afectades per cap de les prohibicions contingudes a l’art. 13 de la Llei. Per poder optar a la subvenció cal estar inscrit en el registre d’entitats municipals de l’Ajuntament amb una antiguitat mínima de sis mesos.

Podeu consultar el contingut complet d’aquestes bases, així com els impresos necessaris per a presentar la sol·licitud.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el pròxim 14 de desembre de 2016.