Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Convocatòria d'assemblea ciutadana a les Cases d'Alcanar, el pròxim 30 de juny

Convocatòria d'assemblea ciutadana a les Cases d'Alcanar, el pròxim 30 de juny

| Participació ciutadana

L'Ajuntament d'Alcanar ha convocat una assemblea ciutadana les Cases el pròxim dimecres, 30 de juny, a les 19 h, al Casal de Jubilats. Els temes que s'abordaran són el model de poble durant els mesos de juliol i agost, les festes d'agost, el tancament de les pistes del pavelló d'esports, el camí de les pistes i el pla especial de la façana marítima de les Cases. Les persones que tinguen preguntes o vulguen fer comentaris poden fer-ho a través del correu electrònic participaciociutadana@alcanar.cat, amb data límit 28 de juny, i es respondran a l'assemblea.

També està previst celebrar una assemblea ciutadana a Alcanar el pròxim 13 de juliol. Aquestes assemblees, obertes a tothom, s'organitzen en el marc de la política de participació ciutadana i transparència impulsada pel govern municipal. Meritxell Ulldemolins, regidora de Participació ciutadana, ha explicat que "l'objectiu és crear un espai de trobada on poder conversar amb la ciutadania, donar compte sobre la gestió de govern i respondre a les seues preguntes i inquietuds".

Els processos de participació a Alcanar Platja es basen en una metodologia diferent, ja que el nucli urbà està format per diferents urbanitzacions. L'equip de govern i associacions de veïns de les urbanitzacions porten a terme reunions de treball al llarg de l'any per tal de copsar les necessitats específiques d'aquesta part del municipi.