Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Convocatòria d'ajuts per a l'adquisició de llibres escolars

Convocatòria d'ajuts per a l'adquisició de llibres escolars

| Acció Social

L'Ajuntament d'Alcanar obre la convocatòria pública per a la concessió d’ajuts econòmics, de caràcter individual, per a l’adquisició de llibres escolars (curs 2016/2017). El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el pròxim 14 de desembre de 2016.

Les persones destinatàries dels ajuts són els i les estudiants que estiguin matriculats a l’Institut Sòl-de-Riu o a l’escola Joan Baptista Serra d'Alcanar. Aquests estudiants han de ser fills o filles de famílies empadronades al municipi i cursar PRE (Educació Infantil), EP (Educació primària), i ESO (Educació Secundària Obligatòria), Batxillerat o Mòduls Formatius.

L’alumnat matriculat a l’escola Marjal de Les Cases no serà beneficiari d’aquest ajut per no tenir llibres, ja que realitzen l’aprenentatge amb material pedagògic preparat pel professorat del centre, que és objecte d’una altra subvenció.

Per optar a l'ajut, és requisit indispensable que l’estudiant i el pare, mare o tutor que tingui la pàtria potestat estiguin empadronats al municipi d’Alcanar.

Les bases de la convocatòria es troben publicades al web de l’Ajuntament i tenen com a objectiu la regulació del règim dels ajuts individuals per l'adquisició de llibres escolars, per al curs 2016-2017, així com la convocatòria.

Podeu consultar el contingut complet d’aquestes bases, així com els impresos necessaris per a presentar la sol·licitud.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el pròxim 14 de desembre de 2016.

(Imatge de merra marie a Flickr.com)

Més informació