Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Continuen les obres de reparació del paviment de la calçada del Camí Ample

Continuen les obres de reparació del paviment de la calçada del Camí Ample

| Urbanisme

Les obres de millora del paviment del camí Ample continuen, tot i que els darrers dies el ritme de treball s'ha vist afectat per les pluges. De moment ja s'ha executat més d'un 50% dels treballs planificats. Les tasques consisteixen a reparar la calçada, destinada al pas de vehicles, ja que el seu paviment es trobava en mal estat pel constant pas de vehicles, uns danys que es van agreujar amb els aiguats del mes de setembre de l'any passat.

Tal com explica Ivette Fibla, regidora de l'àrea: "Ja s'ha retirat la base de sorra ubicada sota les llambordes i s'ha ficat formigó i ara estan tornant a col•locar-les amb base de morter per tal que queden subjectes". 

Tot i que la zona del Camí Amples és molt freqüentada per vehicles i vianants, s'ha pogut desviar el flux del trànsit per la part on habitualment s'ubica l'aparcament. Mentre duren les obres, l'accés de vehicles des del carrer de la Bassa cap al carrer Almenara es continua fent a través del Camí Ample, però aquests no tenen accés al camí Ample des dels carrers perpendiculars, ja que no es poden garantir les maniobres amb seguretat i sense afectacions. També es garanteix l'accés dels vehicles de les empreses que proveeixen de productes als diferents comerços del camí Ample.

Abans de l'inici de les obres es van fer reunions veïnals per a informar de l'actuació i garantir l'accés al camí Ample. Joan Roig, alcalde d'Alcanar, i veí de la zona, "agraeix la col•laboració ciutadana i demana a tothom que disculpe les molèsties que aquests treballs temporals de reforma i millora puguen ocasionar".