Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Consulta l'agenda cultural "Cultiva't" de setembre a novembre

Consulta l'agenda cultural "Cultiva't" de setembre a novembre

| Cultura

Donem la benvinguda al mes de setembre! És moment de posar el despertador i tornada a la rutina. Amb l’inici d’aquest mes arriba la programació cultural de la tardor, impulsada per la Regidoria de Cultura, sota el lema #AlcanarViverCultural.

Presentacions literàries, concerts, contacontes... són algunes de les activitats culturals organitzades per l’Ajuntament i les entitats del municipi previstes per aquesta tardor. Podeu consultar la programació (PDF) que va des del 9 de setembre fins al 26 de novembre. Pròximament també es faran públiques la resta d'activitats organitzades per l'Ajuntament d'Alcanar.

L'Ajuntament d'Alcanar ha reactivat l'agenda cultural del municipi, anomenada Cultiva’t, per tal de promoure la difusió de les activitats culturals d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja amb a intenció que les diferents propostes arriben al conjunt de la ciutadania. L’agenda cultural es publicarà almenys tres vegades a l'any, tant en versió impresa com digital, per tal d'arribar a diferents públics i que reculla tots els actes del consistori però també els de les entitats.