Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Consulta l'agenda cultural "Cultiva't" de desembre a febrer d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja

Consulta l'agenda cultural "Cultiva't" de desembre a febrer d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja

| Cultura

Donem la benvinguda al fred! És moment de treure els abrics i els guants de l'armari. Amb l'inici d'aquest mes de desembre arriba la programació cultural de l'hivern, impulsada per la Regidoria de Cultura, sota el lema #AlcanarViverCultural.

Presentacions literàries, tallers, contacontes, concerts... són algunes de les activitats culturals organitzades per l'Ajuntament i les entitats del municipi previstes per aquest hivern. Podeu consultar la programació (PDF) que va des de l'1 de desembre fins al 22 de febrer. 

L'Ajuntament d'Alcanar ofereix l'agenda cultural del municipi, anomenada Cultiva't, per tal de promoure la difusió de les activitats culturals d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja amb intenció que les diferents propostes arriben al conjunt de la ciutadania. L'agenda cultural es publica tres vegades a l'any, tant en versió impresa com digital, per tal d'arribar a diferents públics i que reculla tots els actes del consistori però també els de les entitats.