Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies COMUNICAT DE JOAN ROIG, ALCALDE D'ALCANAR, en relació a l'augment del nombre de positius per covid-19 al municipi

COMUNICAT DE JOAN ROIG, ALCALDE D'ALCANAR, en relació a l'augment del nombre de positius per covid-19 al municipi

| covid-19

Canareves, canareus, casencs, casenques, veïns i veïnes d'Alcanar Platja.

Al març de l'any passat la vida va canviar gairebé d'un dia per l'altre. La Covid-19 desbordava el sistema sanitari i obligava la població a confinar-se a casa.

Avui, estem immersos en la tercera onada.

Vivim unes circumstàncies excepcionals al país i al municipi. Les dades confirmen un increment diari de positius, que empitjora la situació d'estabilitat viscuda fins ara al nostre poble.

Els últims 7 dies s'han diagnosticat 46 persones positives. Aquesta pujada sobtada de contagis ha augmentat l'índex de risc i, per tant, ara és molt important continuar amb el comportament absolutament responsable i exemplar dels darrers mesos.

En aquest sentit, cal complir amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, fer una lectura acurada de les dades oficials, mantenir la calma i seguir sempre els canals oficials d'informació. L'Ajuntament d'Alcanar ofereix sempre informació veraç i contrastada.

Allunyar-nos de les notícies falses que volen crear alarmisme és el millor antídot per fer front a la intranquil·litat que provoca la situació actual.

Així mateix, hem de tenir ben present que durant el transcurs d'aquesta situació complexa, s'encén una llum d'esperança en forma de vacuna, un èxit de la ciència i la col•laboració; però encara ha d'arribar a tothom.

Ens queda un últim esforç, en què cadascú hem d'assumir la nostra responsabilitat per tal de garantir l'èxit col•lectiu final. Ho tenim a tocar.

Ara cal que ens mantinguem allunyats per poder abraçar-nos més endavant.

El futur és nostre. No hem de patir per això. Res ni ningú ens el podrà prendre. Però avui hem de ser extremadament disciplinats per no deixar ningú enrere.

Per acabar, un missatge de suport incondicional a totes les persones que directa o indirectament han estat víctimes de la pandèmia ( les persones confinades, les persones que pateixen l'impacte directe de la crisi econòmica, les persones que han tancat els seus negocis i molt especialment aquelles persones que presenten símptomes causats per l'efecte de la COVID i a les famílies que han perdut un ésser estimat).

Les portes de l'alcaldia estan obertes per atendre les vostres necessitats, respondre a les vostres preguntes i donar-vos suport en els moments difícils.

Us prego que em considereu algú en qui poder recolzar-vos i compartir inquietuds.

Seguim treballant intensament, cada dia, al vostre costat, pendents del vostre benestar i del futur del nostre poble.

Cuidem-nos els uns als altres.

>> Escolteu l'àudio aquí.Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar