Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Certamen de treballs de recerca i investigació d'Alcanar 2020

Certamen de treballs de recerca i investigació d'Alcanar 2020

| Ensenyament

L'Ajuntament d'Alcanar amb la col·laboració de la coordinació pedagògica de l’Institut Sòl-de-Riu del municipi, un any més, organitza els premis als treballs de recerca de 2n de batxillerat per tal de reconéixer l’esforç dels xics i xiques en aquesta primera experiència de recerca. Així, es pretén posar en valor el treball que desenvolupen els centres educatius de secundària i difondre les investigacions sobre el nostre municipi, publicant-les al bloc de la Biblioteca pública Trinitari Fabregat d’Alcanar.

Poden participar en els premis l'estudiantat que estiguen cursant 2n de Batxillerat i que hagen elaborat el seu treball de recerca sobre alguna temàtica local i/o aplicable directament al nostre municipi, ja siga d’àmbit científic i tecnològic, social, lingüístic o artístic.  La participació en el premi comporta per als autors l’acceptació plena de les bases i, en especial, la cessió no exclusiva i gratuïta dels drets esmentats sobre els treballs, així com l’autorització per al seu exercici.

D’entre tots els treballs presentats se seleccionaran els millors, que seran els finalistes, entre els quals s’escolliran tres finalistes que se seran els guanyadors. S’atorgaran tres premis en metàl·lic al 1r, 2n i 3r premi  (500 euros, 300 euros i 200 euros respectivament) i els treballs podran ser editats per l’Ajuntament d’Alcanar.

El termini de presentació de sol•licituds serà de 15 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT).

Consulteu les bases del Certamen de treballs de recerca i investigació d'Alcanar.