Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Catorze restaurants participen en la Setmana del Musclo del Delta de l'Ebre

Catorze restaurants participen en la Setmana del Musclo del Delta de l'Ebre

| Turisme, gastronomia

Un total de catorze restaurants de les Cases, Alcanar i Alcanar-Platja participaran en la Setmana del Musclo del Delta que tindrà lloc del 22 al 27 de juliol. Durant tota la setmana els restauradors oferiran plats en què el musclo prendrà protagonisme amb l’objectiu de promocionar aquest producte. “Hem convertit la diada del musclo amb tota una setmana dedicada a aquest mol•lusc per tal de fer valdre aquest producte, però a la vegada promocionar la gastronomia local i deixar que cada restaurador ens sorprenga amb la manera de cuinar-lo”, ha manifestat el regidor de Turisme, Jordi Monfort. 

Pel que fa als restaurants que participen en la Setmana del Musclo, organitzada pel Col•lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases i l’Ajuntament, són: Tancat de Codorniu, Casa Ramon, Lo Pouet, Can Manel, La Marinada, Serramar, Les Palmeres, La Costa, El Nàutic de les Cases, Bitàcora, Lo Taulell, Cafè del Mar la Lluna, Casa Lupe i La Mar.

La Setmana del Musclo del Delta es clourà amb la celebració de la Diada del Musclo el pròxim 27 de juliol, una musclada popular que tindrà lloc al recinte portuari a partir de les 12 del migdia, organitzada per l’Ajuntament i la Comissió d’Entitats de les Cases, amb la col•laboració de Cademar. “Promocionarem el musclo del Delta i el poble”, ha assenyalat el portaveu de la Comissió d’Entitats de les Cases, Esteban Fornós. La previsió dels organitzadors és distribuir entre 350 i 400 quilos de musclo. Pel que fa al preu de la tapa serà d’1,5 euros, mentre que la beguda costarà 1 euro.