Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Carme Navarro: "continuarem treballant al costat dels usuaris de transport afectats"

Carme Navarro: "continuarem treballant al costat dels usuaris de transport afectats"

| Consell Comarcal

Els Presidents i la Presidenta dels Consells Comarcals del Montsià, del Baix Ebre, de la Ribera d’Ebre i de la Terra Alta, el gerent del Consell Comarcal del Priorat, així com una dotzena d'ajuntaments han acordat prendre un seguit de mesures per  fer front a la problemàtica del transport i la mobilitat que afecten els usuaris del territori.

Els acords es van prendre el passat dimecres després de tenir una reunió amb la Plataforma Trens Dignes, que  els va demanar més coordinació en la reivindicació institucional i política per millorar el servei ferroviari que connecta les Terres de l’Ebre amb Tarragona i Barcelona.

Així, es va acordar emprendre les següents accions:

- Sol·licitar de manera urgent al Govern de la Generalitat de Catalunya la creació immediata de l’ATM (l’Autoritat Territorial de la Mobilitat de les Terres de l’Ebre), com a instrument regulat per llei que permetrà canalitzar políticament les reivindicacions del territori en aquesta matèria.

- Sol·licitar de manera urgent al Govern de la Generalitat de Catalunya la recuperació i revisió del Pla Director de Mobilitat de les Terres de l’Ebre.

- Emprendre aquelles accions legals oportunes contra RENFE/ADIF per a defensar els drets dels ciutadans de les Terres de l’Ebre respecte als problemes de mobilitat i transport.

Aquests acords es faran extensius a tots els municipis que formen part dels consells comarcals de les Terres de l’Ebre perquè es puguin adherir a les sol·licituds i formin part de les accions legals que es proposaran.

Ma Carme Navarro, presidenta del Consell Comarcal del Montsià i regidora d’Ensenyament i d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Alcanar, ha mostrat la seva satisfacció per “haver arribat a acords amb la Plataforma Trens Dignes per lluitar contra la problemàtica de transport i mobilitat a les nostres Terres”,  així mateix ha recalcat que des del nou front institucional creat pels consells i ajuntaments “continuarem treballant al costat de la ciutadania i dels usuaris afectats per aconseguir els objectius comuns”.