Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Campanya nadalenca per a evitar l'abandonament d’animals

Campanya nadalenca per a evitar l'abandonament d’animals

| Salut

L'abandonament d'animals de companyia segueix sent el principal problema del benestar dels animals. Per aquest motiu, l'Ajuntament d'Alcanar amb la col•laboració de l'entitat aGOSaGATs ha llançat, per segon any consecutiu, una campanya de sensibilització amb motiu de les festes nadalenques, en contra de l'abandonament animal i en favor de l'adopció, així com sobre la responsabilitat que suposa, d'una banda, regalar un gos o un gat per Nadal i, de l'altra, acceptar-lo i fer-se'n càrrec.

Aquesta campanya, a través d'un vídeo molt emotiu, pretén conscienciar especialment durant aquestes festes perquè les mascotes són un regal freqüent que es rep amb il•lusió, però que, en molts casos, finalment s'acaba abandonant. De fet, segons la Real Sociedad Canina de España, la meitat dels gossos regalats per Nadal acaben abandonats. 

Alcanar Ràdio també ha llançat una campanya de conscienciació per segon any consecutiu complementària al vídeo. L’objectiu també és, entre un altre sector de la població, prevenir l’abandonament d’animals a les festes nadalenques i fomentar l'adopció. La falca es pot escoltar aquí i diu:

Un animal no és un regal. És una responsabilitat i és per tota la vida.
Els hem d’estimar com a membres de la família, però també cuidar i educar.
No regales animals per Nadal, adopta tot l’any.

 Ajuntament d'Alcanar i Agosagats 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar