Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Benjamí Prades acaba la campanya com a millor ciclista amateur espanyol

Benjamí Prades acaba la campanya com a millor ciclista amateur espanyol

| Esports

Continua la ratxa de Benjamí Prades en una temporada que està resultant espectacular, aconseguint, en l'última prova oficial de la temporada amb el Vigo Rias Baixas, el triomf de la segona etapa del Challenge II Volta al Trajo Internacional.
Pràcticament amb la temporada d'Elit i Sub-23 finalitzada, Benjamí Prades s'ha convertit en el ciclista amateur més destacat de l'Estat espanyol, protagonitzant u final de temporada espectacular amb sis victòries, a les quals se suma l'obtinguda a Mata d'Alcàntara, i un total de vuit triomfs parcials. El campió d'Espanya va resoldre l'esprint del grup capdavanter del pilot final de la prova.
Un grup de quatre ciclistes – Carasa, Molina, Pol i Rangel – van tractar d'evitar el desenllaç rodant al capdavant amb un minut i mig d'avantatge.
El brasiler Rangel va ser qui va plantar, és cara, resistint en solitari fins als vuit últims quilòmetres, en què va ser neutralitzat.
Amb la divuitena victòria i un podi la general, el Vigo-Rias Baixas va efectuar el passat diumenge a Extremadura una temporada inoblidable i va conquistar per primera vegada el rànquing Elit per equips de la Reial Federació Espanyola de Ciclisme, amb Benjamí Prades com a cap de files i protagonista destacat.
El vigent campió d'Espanya Elit va fer valor la seva qualitat i el seu estat de fora per a rubricar la divuitena victòria de l'any per a la formació olívica. Aixecant els punys, va vèncer amb un temps de 3 hores 22 minuts i 7 segons. El ciclista canareu va ocupar, en la classificació general de la muntanya, la quarta posició, i la segona per punts.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar