Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies AVÍS: Llistat provisional de persones admeses/excloses del procés selectiu d’una plaça d’auxiliar de Turisme (temporal)

AVÍS: Llistat provisional de persones admeses/excloses del procés selectiu d’una plaça d’auxiliar de Turisme (temporal)

| Recursos humans

Ja podeu consultar el llistat provisional de persones admeses/excloses del procés selectiu per la provisió d'una plaça de tècnic/a d'auxiliar de Turisme (temporal). 

>> Consulteu el llistat.
 

L'Ajuntament d'Alcanar, el passat mes de maig, va obrir les convocatòries per a la contractació de tres places: tècnic/a auxiliar de turisme, vigilant de la Fanecada i interventor/a municipal. Consulteu els objectes de la convocatòria, les característiques de les vacants i els terminis de presentació de sol·licituds. L'estat de les convocatòries és el següent: 

-15-05-2017: Anunci bases per a la provisió plaça Intervenció municipal mitjançant interinatge (anunci al BOPT): Presentació de candidatures tancada, en procés de selecció. 

-05-05-2017: Anunci bases i convocatòria provisió plaça vigilant de la Fanecada (règim laboral temporal, contracte de relleu) i constitució de borsa de treball (anunci al BOPT): Presentació de candidatures tancada, en procés de selecció. 

-05-05-2017: Anunci bases i convocatòria de proves selectives per a la plaça de tècnic/a auxiliar de turisme, amb sistema de concurs (personal laboral temporal) i constitució de borsa de treball (anunci al BOPT). Presentació de candidatures tancada, en procés de selecció. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar