Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies AVÍS: Canvi d'ubicació del mural de Joan Turu

AVÍS: Canvi d'ubicació del mural de Joan Turu

| Acció Social, Ensenyament

AVÍS: Canvi d'ubicació del mural que està previst que l'artista Joan Turu pinte aquest cap de setmana a Alcanar. A causa de la previsió de pluja, el mural es pintarà a l'entrada de l'Escola Joan Baptista Serra i no al Verger de la Mestra Gual.

 

----

El 4 de novembre se celebrarà la darrera sessió del cicle de conferències "L'art d'educar amb amor i consciència", organitzat per l'Ajuntament i l'entitat Ameiba, amb l’afany d’aportar als pares i mares informació útil i valuosa per al gran repte d'educar els fills.

En aquesta ocasió, serà el torn de Joan Turu, reconegut il·lustrador de temàtica infantil, que pronunciarà la interessant conferència 'Creativitat i educació: les nostres aules fomenten la creativitat o la tallen?', a les 17 h, al Casal Cívic Trinitari Bel d'Alcanar.  Aquesta xerrada incidirà en el desprestigi de la creativitat, sovint, ha patit dintre el sistema educatiu, on assignatures com música o plàstica han estat menystingudes, i en la importància de fomentar la creativitat entre els més menuts.

El cicle finalitzarà amb una acció pràctica de Turu. L’artista pintarà un mural de 12 x 2 m, a l'Escola Joan Baptista Serra, que començarà el mateix dissabte a les 11.30 h, amb la col·laboració de xiquets i xiquetes de l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques d'Alcanar i de l'entitat AMEIBA. El mural s’inaugurarà el 5 de novembre, a les 19 h, en un acte obert a tothom.

Els darrers mesos han participat en aquestes jornades reconegudes personalitats, com Alberto Soler, Carlos González,  Noelia López-Cheda o Rosa Jové. Després de l’èxit de participació i assistència que estan tenint les diferents sessions, l'objectiu del consistori és donar continuïtat a aquest cicle i celebrar-ne noves edicions, “ja que la criança passa per diferents etapes , per tant, cal abordar-ne tots els aspectes de manera transversal i transformadora”, explica Carme Navarro, regidora d’Acció Social i Ciutadania.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar