Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Aquest nadal donem una segona vida a les joguines!

Aquest nadal donem una segona vida a les joguines!

| Acció Social

'Joguines vives' és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament d'Alcanar amb l'objectiu de fomentar el consum conscient i responsable i la prevenció de residus. A més, tenint en compte la situació actual, també es pretén facilitar l’accés a joguines a totes les famílies del municipi.

Maribel Ramon, regidora d'Afers Socials i Famílies, explica que "es busca sensibilitzar la societat sobre el fet d’allargar la vida útil de les joguines que es troben en bon estat, donant-les i reutilitzant-les". A més, "la campanya també té com a objectiu aconseguir joguines per als xiquets i xiquetes de famílies amb menys recursos econòmics", afegeix la regidora.

Les famílies que ho desitgen poden entregar, entre altres, jocs de construcció i de taula, cuines, tricicles, camions, nines, disfresses, contes, trencaclosques, cotxes petits, etc. Les joguines han d’estar netes i en bon estat. No s’acceptaran joguines brutes, trencades o deteriorades, ni joguines bèl•liques, sexistes o publicitàries.

Les persones d'Alcanar poden portar les joguines el 10 de desembre, de 10 a 13 h, i el 12 de desembre, de 15 a 19 h, a la Cisterna del Vall d’Alcanar. A les Cases es poden entregar el dia 16 de desembre de 15 a 18 h a la planta baixa del Casal de Jubilats.

Les famílies que volen recollir joguines a Alcanar ho poden fer els dies 15 de desembre, de 16:30 a 19h, el 17 de desembre, de 10 a 13 h, el 19, de 9 a 11 h, i el 22 de desembre, de 16:20 a 19 h, a la Cisterna del Vall d’Alcanar, mentre que a les Cases es poden recollir el 17 de desembre de 10 a 13 h.

Cal tenir en compte que no serà imprescindible haver aportat una joguina per poder-ne recollir una altra i que es podrà optar a un lot de joguines per infant. Així mateix, el nombre d’infants s’haurà d’acreditar davant la persona que faça les entregues amb el llibre de família o document acreditatiu similar. 

Fomentem la solidaritat i el consum responsable!