Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Apunta't el període d'inscripció de pubilles i hereus per a les festes populars

Apunta't el període d'inscripció de pubilles i hereus per a les festes populars

| Festes majors, Avisos

L'Ajuntament d'Alcanar ha obert el període d'inscripció a pubilles i hereus per a les properes festes populars, amb proclamació a les Festes del Remei. El termini per a les entitats a l'hora de fer les inscripcions és de l'1 al 31 de juliol.

Totes aquelles entitats que vulguen inscriure pubilles i hereus, tant infantils com grans, ho poden fer a través del formulari de sol·licitud d'inscripció. S'haurà de presentar al registre general d'entrada de l'Ajuntament d'Alcanar, i s'hi haurà d'adjuntar el DNI/NIE del president/a o representant de l'entitat, dels aspirants i dels pares/mares en el cas que siguen menors d'edat i/o documents acreditatius de les respectives dates de naixement, i un número de telèfon de contacte.

Els requisits d'edat per a ser pubilla/hereu (infantil i gran) són:

- Pubilles o hereus infantils: xiquets i xiquetes que, com a mínim, tinguen o hagen de complir l'any de la seua presentació 7 anys, i com a màxim 11 anys. No podran ser-ho si ho han estat anteriorment en la mateixa categoria.

- Pubilles o hereus grans: Persones que, com a mínim, tinguen o hagen de complir l'any de la seua presentació els 17 anys. No podran ser-ho si ho han estat anteriorment en la mateixa categoria.

L'elecció de la pubilla/hereu (infantil i gran) major, se celebrarà a les Festes d'Agost de les Cases d'Alcanar, a la seu de l'Ajuntament d'Alcanar, mitjançant sorteig públic.

>> Formulari d'inscripció.