Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar Ràdio ofereix una programació especial durant el període de confinament

Alcanar Ràdio ofereix una programació especial durant el període de confinament

| covid-19

L'emissora municipal d'Alcanar Ràdio, a la 107.5 de l'FM, ha preparat una programació especial mentre dure la crisi de la Covid-19. Així, amb la idea d'entretenir i informar ha estrenat diferents espais. Entre la nova programació hi ha programes per fer exercici físic que s'emeten de dilluns a divendres a les 9.30  h. Un a càrrec del tècnic i coordinador del CEM La Fanecada, Àxel Sorolla, i un altre amb la fisioterapeuta Flora Sancho. A més, els dimecres a partir de les 10 h podem escoltar la futbolista i tècnica del CEM La Fanecada, Mireia Fibla, que ens fa arribar idees ben diverses com exercicis per a fer amb els menuts des de casa.

I en aquests dies on sorgeixen molts dubtes i preguntes també comptem, els dimarts a les 10 h, amb la col•laboració de la psicòloga Mamen Alfara. A més, els dimarts i dijous a les 11.15 h el biotecnòleg especialista en virus, Ferran Borràs Grañana, ens aporta el punt de vista científic de la pandèmia i també ens resol dubtes dels oients.

D'altra banda, el periodista Miguel González ens porta diàriament a la franja de les 10 h 'Confinats a la carta' on ens parla de les diferents activitats que podem fer sense moure'ns de casa.

El toc distès i curiós l'aporta diàriament a partir de les 11 h la professora de guitarra de l'EMMA, Carme Segarra, amb 'Curiositats sobre la música'.

Entre els espais destinats als xiquets i xiquetes hi ha una secció a càrrec de Rosa Queralt de l'acadèmia Kids&Us, dilluns a les 10 h. A més els divendres també comptarem amb un espai de contacontes a càrrec de la bibliotecària Eva Oms.

Tot i els canvis en la programació d'Alcanar Ràdio, es mantenen els espais 'Un tastet de llibres' de Ramon Martí, els dimarts a les 11.15 h, i 'Bon profit' amb Rosa Samper, els dimecres a les 11.15 h, que aquests dies ens porta receptes per a fer amb els menuts de casa. 'Millorem Alcanar', amb la participació de l'alcalde, Joan Roig, s'adapta per a resoldre els dubtes dels oients relacionats amb la Covid-19. Podreu enviar les vostres preguntes al Whatsapp de la ràdio (662 32 48 68) o bé trucant en directe els dimarts a les 12 h. Dimecres també a partir de les 12 h l'alcalde contestarà en directe. A més també hi ha un concurs de preguntes per als xiquets i xiquetes, un espai obert de trucades on els oients ens poden explicar com porten el confinament i comentar les cançons dedicades.

La programació actual de l'emissora municipal pot anar variant al llarg dels dies, en la qual també hi ha entrevistes puntuals. Les tardes també s'han modificat, ara la majora d'espais del matí es recuperen a la tarda. Des d'Alcanar Ràdio volem donar les gràcies a totes aquelles persones que durant aquests dies s'han ofert a col·laborar amb nosaltres i a fer-vos, als oients, les hores i els dies més distrets.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar