Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar organitza un cicle de conferències sobre la criança respectuosa que inclou cinc ponents de renom internacional

Alcanar organitza un cicle de conferències sobre la criança respectuosa que inclou cinc ponents de renom internacional

| Acció Social

La Regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Alcanar, juntament amb l’Associació de Mares Embarassades i Bebès d’Alcanar (AMEIBA), ha organitzat el cicle "L'art d'educar amb amor i consciència" que té per objectiu donar respostes a les inquietuds i preguntes de les famílies i de la comunitat educativa al voltant de l’educació i la criança.

Aquest cicle de conferències sobre la maternitat és pionera a les Terres de l’Ebre, tant pel que fa a la temàtica com per  l’experiència i currículum dels ponents que hi participen. Aquest matí s'ha fet la presentació del cicle, Anna Matamoros, presidenta de l’entitat AMEIBA, ha explicat que “estem molt contentes de portar aquests especialistes de primer nivell al municipi, cadascú d’ells abordarà aspectes que preocupen les 95 famílies que formen part de l’entitat”. Per la seva banda, Carme Navarro, regidora d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Alcanar,  ha remarcat que “pensem que aquest cicle ajudarà a molts pares i mares a entendre aquelles situacions del dia a les quals de vegades costa una mica trobar la millor solució. Des de l’Ajuntament treballem de la mà de les entitats, com AMEIBA, per respondre a les diferents necessitats de la ciutadania.

Un cartell de luxe
El cicle de conferències s’iniciarà el pròxim 8 d’abril amb una xerrada d’Albert Soler, psicòleg i bloguer, sobre el son dels nadons i nens. El 28 de maig, Carlos González, reconegut pediatre i autor de llibres com Omple’m a petons o Un regal per a tota la vida abordarà el tema de la criança amb amor. El cicle farà una parada durant l’època estival. 

El 16 de setembre serà el torn de Noelia López- Cheda que presentarà el seu llibre “No seas agenda de tus hijos y prepáralos para la vida”, mentre que el 12 d’octubre, Rosa Jové, famosa psicòloga i autora de diversos llibres com Dormir sense llàgrimes i La criança feliç, impartirà la ponència "Ni rebequeries ni conflictes”. El cicle finalitzarà el cap de setmana del 4 de novembre amb un col·loqui del conegut il·lustrador, Joan Turu, sobre creativitat i educació. L’artista també pintarà un mural al Verger de la Mestra Gual d’Alcanar. 

L'Ajuntament ha fixat un preu públic de 3 euros per entrada a cadascuna de les conferències del cicle "L'art d'educar amb amor i consciència". La gent del municipi pot adquirir les entrades anticipadament a l'establiment Mónmenut i al bar Moreno a partir del dia 9 d'abril. Les persones que visquin fora d'Alcanar poden reservar entrades per correu electrònic a ameiba.alcanar@gmail.com, indicant el nom, cognom, telèfon, DNI i nombre d'entrades.  Totes les entrades es podran recollir a la taquilla 30 minuts abans de cada sessió. L'entrada per a la conferència d'Albert Soler no admet reserves i només es podrà adquirir a la taquilla 30 minuts abans de l'inici de la xerrada.  

L'objectiu del consistori és donar continuïtat a aquest cicle i celebrar noves edicions, “ja que la criança passa per diferents etapes, i per tant, cal abordar tots els aspectes de la mateixa”, ha avançat Navarro.

Més imatges

Alcanar organitza un cicle de conferències sobre la criança respectuosa que  inclou cinc ponents de renom internacional
Alcanar organitza un cicle de conferències sobre la criança respectuosa que  inclou cinc ponents de renom internacional

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar