Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar, les Cases i Alcanar Platja, espais lliures d'agressions sexuals i comportaments sexistes, racistes i LGBTI-fòbics

Alcanar, les Cases i Alcanar Platja, espais lliures d'agressions sexuals i comportaments sexistes, racistes i LGBTI-fòbics

| Acció Social

L'Ajuntament d'Alcanar continua treballant per ser un municipi lliure d'actituds sexistes, racistes i LGBTI-fòbiques i dona continuïtat a la campanya «#noméssíéssí Alcanar, les Cases i Alcanar Platja, espais lliures d'agressions sexuals i comportaments sexistes, racistes i LGBTI-fòbics».

En aquest sentit, l'Ajuntament  ha redissenyat els cartells de la campanya #noméssíéssí i, de cara a la celebració de les festes del Remei, els ha repartit pels establiments d'Alcanar.

També s'han facilitat tovallons al sector de la restauració amb un missatge de rebuig de la violència masclista i el número de telèfon d'atenció a la víctima.

Així mateix, està previst d’instal•lar un punt lila i multicolor, com a punt d'informació, assessorament i acompanyament per a víctimes d'agressions als actes festius de lleure nocturn els dies 9 i 11 d'octubre, coincidint amb els actes nocturs de les festes del Remei.

Tal com afirma Maribel Ramon, regidora de l'àrea, "la lluita contra la violència sexista no es pot acabar mentre a la nostra societat no s'hagen erradicat completament aquests comportaments; per aquest motiu, seguim treballant per aprofundir en les eines que facilita la campanya #NomésSíésSí".

Fa uns mesos l'Ajuntament es va adherir al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci, del Departament d'Interior de la Generalitat, i manté vigents les mesures d'actuació davant d'una agressió.