Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar guanya el premi al millor conjunt de tardes de vaques en el marc de V gala taurina

Alcanar guanya el premi al millor conjunt de tardes de vaques en el marc de V gala taurina

| Festes

L’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre (APCTTE) va celebrar el passat cap de setmana la seva V Gala Taurina al Deltebre, on va reunir a més de 300 persones aficionades. Com és habitual, l’acte va tenir per objectiu posar en valor la festa dels bous al territori i posar punt final a les activitats taurines del sud de Catalunya.

En la gala es van atorgar tretze premis i cinc reconeixements. Alcanar es va emportar tres premis, el del  millor correbou al carrer per a la ramaderia Fernando Mansilla i la Comissió de Bous d’Alcanar; i el premi al millor conjunt de tardes de vaques va ser per la Comissió de Bous d’Alcanar.  Tradició Canareva  va aconseguir el segon premi al millor bou embolat.

Mercè Fischer, regidora de Festes, ha explicat que el premi a les tardes de bous és el més important de la gala perquè fa una valoració del conjunt dels dies de bous. “En altres ocasions havíem quedat finalistes, i ara per fi ho hem aconseguit. El premi és un reconeixement al treball fet per la Comissió de Bous, que any rere any s’esforça per poder oferir als aficionats la millor de les nostres festes”, ha afegit la regidora.

A la imatge: Josep Bort, president de Tradició Canareva i membre de la Comissió de Bous d'Alcanar, recollint un dels premis

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar