Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar distribuirà targetes a les famílies més desfavorides per comprar als comerços locals

Alcanar distribuirà targetes a les famílies més desfavorides per comprar als comerços locals

| covid-19, Acció Social

Al llarg dels pròxims dies els Serveis Socials d'Alcanar es posaran en contacte amb les famílies dels 61 alumnes destinataris de la beca menjador. Aquesta mesura s'ha pres amb la intenció, que malgrat que els centres escolars romanen tancats a causa de l'estat d'alarma, tot l'alumnat del poble puga seguir rebent l'ajuda.

Joan Roig, alcalde d'Alcanar, recorda que "en aquests moments de crisi sanitària i econòmica,  és imprescindible ajudar els col•lectius més desafavorits.  És el deure de les institucions que representem".

Aquestes targetes moneder contenen 40 euros per deu dies, que es poden gastar en qualsevol establiment o comerç alimentari. Les targetes funcionen com qualsevol targeta de crèdit o dèbit convencional.

Aquesta beca és una iniciativa del Consell Comarcal del Montsià a través de Serveis Socials, el qual recarregaria les targetes moneder en el cas que és prolongues el tancament dels centres escolars.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar