Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies 'alcabàs!' sorteja dues experiències aquàtiques al seu perfil d’Instagram

'alcabàs!' sorteja dues experiències aquàtiques al seu perfil d’Instagram

| Economia

La plataforma de fidelització del comerç del municipi ha iniciat un sorteig d’una sortida en vela lleugera per a quatre persones amb guia/instructor i d’una sortida en caiac per a quatre persones amb monitoratge.  

El concurs serà fins durant tot el mes d’agost, i per a concursar-hi s’ha de fer una fotografia amb algun element d’”alcabàs!”, seguir el compte @alcabas.alcanar, estar registrat a l’app o tenir la targeta física i penjar la foto a un perfil públic d’Instagram (mencionant a @alcabas.alcanar i posant l’etiqueta #ConcursAlcabàs) o enviar-la per missatge privat al mateix compte d’Instagram. Les fotografies seran compartides al perfil d’Instagram d”alcabàs!”. Guanyaran els premis aquelles fotografies que tinguen més “m’agrada” en aquest compte; la que n’aconseguisca més guanyarà la sortida en vela, i la segona la sortida en caiac.

Les persones guanyadores es faran públiques el dia 1 de setembre a les xarxes socials d’'alcabàs!'.

Al compte d’Instagram @alcabas.alcanar i al document enllaçat aquí baix hi trobareu més informació. 

Encara no coneixes alcabàs!?

alcabàs! és una aplicació informàtica amb diferents funcionalitats que permet al comerç i els serveis d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja començar la digitalització de manera fàcil, millorar en visibilitat, tenir un aparador en línia, generar gratificacions per als clients i aconseguir així de fidelitzar-los.

Els clients adherits a alcabàs! tenen un petit percentatge de gratificació sobre la despesa feta, que acumulen per a cadascun dels establiments. A partir de la següent compra en aquell mateix establiment, l'usuari podrà gaudir del descompte restant-lo del preu final de la compra o bé podrà decidir de continuar acumulant-lo per a les compres següents. També hi ha comerços que ofereixen gratificacions del tipus 10 x 1. En aquest cas, els establiments donen punts que, més avant, es poden bescanviar per productes. 

El dia 7 de juny es va presentar l'aplicació en societat i el dia d'avui ja compta amb més de 300 usuaris i 32 establiments adherits. 

>> Descarrega l'aplicació mòbil alcabàs!