Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies alcabàs!, l'eina per a comprar al teu poble

alcabàs!, l'eina per a comprar al teu poble

| Economia

El dia 8 de juny va entrar en funcionament l'aplicació per a mòbils alcabàs!, una iniciativa de l'Àrea de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alcanar que ha rebut el finançament de la Diputació de Tarragona. El dia abans, el dia 7 de juny, es va presentar l'aplicació en roda de premsa. 

Es tracta d'una aplicació informàtica amb diferents funcionalitats que permet al comerç i els serveis d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja començar la digitalització de manera fàcil, millorar en visibilitat, tenir un aparador en línia, generar gratificacions per als clients i aconseguir així de fidelitzar-los. Actualment ja té més de 30 establiments i gairebé 300 usuaris. Per tal de facilitar l'ús generalitzat dels avantatges que proporciona l'app, les persones que no desitgen fer ús del telèfon intel•ligent també poden utilitzar la plataforma amb targetes físiques.

Per a què serveix?

L'objectiu final de l'aplicació és fidelitzar els clients dels comerços del municipi a partir d'un petit percentatge de gratificació sobre la despesa feta, que els clients acumularan per a cadascun dels establiments. A partir de la següent compra en aquell mateix establiment, l'usuari podrà gaudir del descompte restant-lo del preu final de la compra o bé podrà decidir de continuar acumulant-lo per a les compres següents. L'aplicació no només permet aquest tipus de gratificació. Si us la descarregueu i us registreu a la plataforma, veureu que ja hi ha comerços que ofereixen gratificacions del tipus 10 x 1. En aquest cas, els establiments donen punts que, més avant, es poden bescanviar per productes.

També hi ha establiments que poden decidir de no oferir cap mena de gratificació. En aquests casos, l'aplicació serveix per a que l'establiment guanye en visibilitat a través del directori d'establiments i del perfil que cada negoci té a l'app.

A més, amb aquesta aplicació també podreu estar al dia de les promocions que fan els establiments i de les notícies i l'agenda del municipi.

Com ho faig per a registrar-m'hi?

Primer de tot cal descarregar-se l'aplicació. Ho podeu fer escanejant el codi QR que trobareu a l'anunci de més avall, o bé cercant-la directament a la Play Store o l'App Store. Una vegada l’hagueu descarregada, us haureu de registrar obrint-la i pitjant on diu "Accedir" (a baix a la dreta) i, tot seguit, a "Formulari d'alta". Allí haureu d’indicar les vostres dades personals, i ja estareu registrats!

Una vegada fet el registre, caldrà que torneu a pitjar "Accedir" i introduïu el correu electrònic i la contrasenya amb els quals us heu registrat, i ja podreu gaudir de tots els avantatges de la plataforma.

Si no teniu l'app o no en voleu fer ús, però voleu gaudir dels seus avantatges, podeu demanar al vostre establiment de confiança que us proporcione la targeta. Allà mateix fareu el procés de registre i podreu començar a usar-la.

I si tinc un negoci i m'interessa entrar a alcabàs!?

Heu de registrar-vos entrant a intranet.moneder.cat i clicant a "Registrar un negoci". Haureu de seguir els passos i donar les dades que us demanaran. A l’últim, rebreu un correu electrònic amb l'usuari que heu triat i la contrasenya que se us ha assignat, que després podreu canviar. Haureu de tornar a intranet.moneder.cat i introduir-los a les caselles corresponents, i ja haureu completat el registre. El sistema avisarà els dinamitzadors de la plataforma, que comprovaran que s’ha fet tot correctament i faran públic el vostre perfil.

Si teniu cap dubte, voleu més informació o voleu que us acompanyen en el registre, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic alcabas@alcanar.cat. També podeu enviar un whatsapp o trucar al telèfon 664397554.