Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies alcabàs!: Coneixem les botigues de Món Menut i Electricitat Sancho

alcabàs!: Coneixem les botigues de Món Menut i Electricitat Sancho

| Economia

El projecte Alcabàs de l'àrea de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alcanar ens vol aproximar al teixit comercial del municipi, a través d'històries humanes i emotives. Avui coneixerem les històries de MónMenut i Electricitat Sancho. 

MónMenut

MónMenut és una botiga especialitzada en puericultura i moda infantil. La seua propietària, Sabina Beltran, va decidir emprendre l’aventura gairebé al mateix moment en què va ser mare. De fet, aquest és un dels motius que la van endinsar en el sector.

Durant el seu embaràs, la Sabina va passar a ser una de les clientes de MónMenut i, poc després de donar a llum, se li va presentar l’oportunitat de posar-se al capdavant de la botiga. Després de pensar-s’ho bé, va decidir començar un projecte que, onze anys després, continua creixent.

Durant aquest temps, MónMenut ha anat ampliant els productes que ofereix al seu establiment i actualitzant les marques disponibles per tal d’adaptar-se a les necessitats i preferències de la clientela. Així, quan entrem a la botiga, podem trobar tot allò que pot necessitar un infant des del moment en què naix fins als setze anys: roba infantil, complements, joguines de fusta i altres materials de filosofia Montessori, accessoris per a xiquets d’enguè, així com tot l’apartat de puericultura. A més, ofereix productes de primeres marques i novetats que van coneixent a les fires a què assisteixen. 

I tindrem MónMenut per a molt de temps, i és que, recentment, han inaugurat un nou establiment amb la intenció de renovar la imatge i millorar encara més el servei que donen als seus clients i clientes.

Amb aquest nou establiment, situat a l’avinguda de Catalunya, s’ha augmentat la superfície de la botiga i, per tant, també la zona d’exposició, la qual cosa permet de tenir-hi productes de grans dimensions, fet que ajudarà la clientela a triar millor, tant a l’hora de comprar com a l’hora de fer les llistes de naixement o comunió. Així que ja podeu entrar a la botiga i descobrir, amb un tracte pròxim i personalitzat, tot allò necessari per a poder escollir amb garanties el millor per als nostres infants.

També podem trobar MónMenut a les xarxes socials d’alcabàs! i a les seues d’Instagram i Facebook, des d’on es promocionen totes les novetats i es dona informació de valor per a estar al dia del que necessiten els més menuts de casa.

Electricitat Sancho

Quaranta anys han passat des que Electricitat Sancho va obrir les portes. Des de ben menuda, la M. José va conèixer l’electricitat i la lampisteria, l’ofici de son pare. Arribat el moment de fer el pas a la universitat, la M. José va renunciar-hi. Després de parlar-ne a casa i gràcies als coneixements adquirits, van optar per obrir un establiment dedicat a cobrir les necessitats dels canareus i canareves en qüestió d’il•luminació, electrodomèstics i complements per a la casa.

Quan van obrir la botiga, van haver de posar-hi un nom comercial i, mantenint el cognom familiar, van dir-se Electricitat Sancho.

Es van instal•lar al magatzem de la família, que servia de taller per a Antonio Sancho i com a punt de venda i atenció per a la filla. Així, van crear un tàndem perfecte que permetia de comprar els aparells domèstics al mateix lloc on es feia la instal•lació i es reparaven les avaries. Temps després, el magatzem es va adaptar per a convertir-se en l’establiment que avui coneixem.

Al començament, a la botiga s’hi trobaven sobretot il•luminació i electrodomèstics. Això, a pur de temps, s’ha anat ampliant amb noves línies de productes i s’ha adaptat als canvis i necessitats de la clientela. Avui, la seua oferta va des d’electrodomèstics i il•luminació fins a accessoris i complements per a la llar, passant per articles de decoració, estris de cuina i articles de bany, entre molts altres productes. Ofereix un ampli ventall de primeres marques.

Actualment, l’equip d’Electricitat Sancho el formen la M. José i el seu home, José Ángel, que  va començar a treballar a l’empresa amb Antonio Sancho i que, avui dia, s’encarrega de les instal•lacions i reparacions. Per la seua banda, la M. José atén i aconsella la clientela en temes de decoració i a l’hora de triar els productes o de fer les llistes de noces.

Després de tants d’anys, continuen donant el millor servei a la ciutadania. Tot i això, no hi ha plans a llarg termini, ja que les noves generacions de la família han triat camins diferents. Les dificultats per les quals passa el petit comerç també són una preocupació per a M. José, que creu que és un pilar fonamental del municipi i que s’ha de treballar per a mantenir-lo viu i amb la importància que ha tingut fins ara.