Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Ajuts de l'Ajuntament per a la compra d'aliments

Ajuts de l'Ajuntament per a la compra d'aliments

| Avisos, covid-19

L'Ajuntament d'Alcanar ha obert  la convocatòria anual per a l’atorgament d’ajuts alimentaris per a famílies en situació de necessitat dintre de  l’exercici 2020.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és regular la valoració de la situació de necessitat per a l’atorgament d’ajuts alimentari. Maribel Ramon, regidora de l'àrea, explica que "aquestes ajudes inclouen l’accés al banc d’aliments secs o en conserva que ofereix Caritas i al projecte 'Al Cistell' que facilita la compra de menjar fresc a les famílies en una situació econòmica vulnerable".

Les sol•licituds d’ajut alimentari s'han de presentar a Serveis Socials d’Alcanar i les persones interessades hauran d’aportar la documentació establerta a les bases de la convocatòria per tal que Serveis Socials d'Alcanar en puga fer una valoració. La convocatòria estarà oberta fins al 31 d’agost. 

"Esperem que aquests ajuts puguen alleugerir una mica la situació de les famílies amb menys recursos econòmics que ja estan patint la crisi causada per la covid-19", afegeix la regidora.

>> Consulta les bases de la convocatòria.