Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Agraïment públic i en majúscules a tothom

Agraïment públic i en majúscules a tothom

| Avisos

Avui fa just un any que començàvem el confinament, des de llavors res ha tornat a ser igual. El consistori vol donar un missatge de suport a totes les persones que han sofert els efectes de la pandèmia. I, molt especialment, a les famílies que han perdut un ésser estimat.

A finals de febrer del 2021, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya va iniciar la campanya de vacunació contra la covid-19 al Casal Cívic Trinitari Bel, d'Alcanar, i al dispensari mèdic de les Cases. Es van vacunar persones dependents de tercer grau del municipi i els seus cuidadors o cuidadores, i també persones més grans de 80 anys. En total, es van vacunar al voltant de 180 persones.

La campanya continuarà en altres franges d'edat a mesura que es vagen rebent noves dosis. El personal del centre mèdic corresponent es posarà en contacte progressivament amb els ciutadans i ciutadanes quan siga el seu torn.

Així mateix, les darreres setmanes els professionals i les professionals d'educació i la resta de col•lectius professionals que treballen a l'Escola Joan Baptista Serra d'Alcanar, l'Escola Marjal de les Cases i l'Institut Sòl de Riu també han començat a vacunar-se contra la covid-19.

En aquests moments, gràcies al descens sostingut de persones positives a Alcanar, les dades epidemiològiques al municipi són molt bones: casos diagnosticats amb PCR i tests d'antígens els últims 14 dies: 0; índex de risc: 0; incidència acumulada: 0, i taxa de reproducció setmanal ponderada: 0.

Aquestes xifres s'han assolit gràcies al comportament exemplar de la major part de la ciutadania i a l'esforç que el personal sanitari del municipi ha fet per a contenir la covid-19 i promoure la vacunació. Cal fer un agraïment públic i en majúscules a tothom, però, malauradament, encara no es pot abaixar la guàrdia. Venen dies festius en el marc de les festes de Setmana Santa i caldrà mantenir les recomanacions sanitàries i de seguretat per tal de poder continuar amb uns indicadors favorables. Entre tots i totes ho podrem tornar a aconseguir.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar