Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Actuacions musicals per la Marató de Tv3

Actuacions musicals per la Marató de Tv3

| Acció Social

Aquest any, a més, també podrem gaudir de l'animació dels carrers per part dels músics de la Banda Municipal de Música d'Alcanar, l'Agrupació Musical Canareva i l'Escola Municipal de Música d'Alcanar que actuaran al carrer en benefici de La Marató 2021 per tal d'animar els carrers i transmetre'ns l'esperit nadalenc, amenitzant les tardes dels dies 20, 21, 22, 23 i 27 de desembre a Alcanar i del dijous, 23 de desembre, a les Cases.

En aquestes actuacions, els músics tindran unes guardioles que seran el medi per a la recaptació solidària en col·laboració amb La Marató de TV3. Així doncs, s'anima a tota a la població a sortir al carrer per acompanyar els músics en aquesta acció solidària.

Per aquests dies també està en marxa la campanya de promoció del comerç que ha impulsat l'Ajuntament d'Alcanar amb el suport de la FECOAL. Des del passat dia 3 de desembre podem gaudir dels aparadors d'aquells establiments que participen en el I concurs d'aparadors i decoració nadalenca del municipi. En aquesta ocasió, els aparadors s'han omplert de motius nadalencs i llums que donen vida als carrers del nostre poble.

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar