Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Activitats d'estiu 2018 a Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja

Activitats d'estiu 2018 a Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja

| Turisme

Des del ja tradicional cinema d’estiu fins a classes de ioga i taitxí a la platja del Marjal, passant per visites guiades al poblat ibèric de la Moleta del Remei, per activitats familiars-infantils de tot tipus i per la Festapa del Llagostí. Així de divers es presenta aquest estiu a Alcanar, les Cases i Alcanar Platja. Les propostes que componen el programa d'activitats d'estiu començaran el pròxim dissabte, 23 de juny, amb la festivitat de Sant Joan i s’estendran fins a l’1 de setembre, amb el sopar popular de fi d’estiu. Pròximament, el tríptic que s’adjunta aquí mateix arribarà a la bústia de totes les cases del municipi.

Si fa una setmana es presentaven els casals d’estiu per als més jóvens, avui es posa a la vostra disposició un programa d’activitats destinat a tots els sectors de la població. D’aquesta forma, l’Ajuntament, conjuntament amb diverses entitats locals, materialitza el seu esforç per a fer de l’estiu un marc plural, de convivència, cultural i festiu construït des de les inquietuds de tots els ciutadans i ciutadanes del municipi.

Jordi Monfort, regidor de Turisme, valora molt positivament l’oferta d’enguany: “Any rere any el nombre d’activitats augmenta, i amb ell la seua diversitat. L’objectiu és no deixar orfe de propostes cap sector de la població que gaudisca de l’estiu al nostre poble. Des del consistori, m’agradaria animar la gent a participar en les activitats que els agraden i desitjar un bon –i actiu– estiu a tothom”.