Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Activitats al municipi per a un Nadal diferent

Activitats al municipi per a un Nadal diferent

| activitats

Alcanar celebra, aquest any, un Nadal molt especial, condicionat per les mesures de seguretat i prevenció necessàries per a evitar la propagació del coronavirus. Activitats tradicionals com la Cavalcada de Reis o la celebració de Cap d’Any s’hauran de reconvertir amb fórmules imaginatives per tal que la ciutadania puga gaudir-ne amb seguretat.

El parc de Nadal, que habitualment s'organitza des de la Regidoria de Joventut, aquest any no s'ha pogut celebrar, això no obstant, la regidora de l'àrea, Meritxell Ulldemolins, explica que "sabem la il·lusió que tenen els més menuts en aquestes dates tan assenyalades, per això no hem dubtat a treballar el màxim per oferir-los propostes molt especials però adaptades a la situació actual".

De moment les activitats que s’han organitzat desde l'Ajuntament d'Alcanar són la visita del Pare Noel i l'Elf Candy perquè els infants puguen fer l'entrega de la seua carta a la bústia màgica. A Alcanar hi seran el 21 i 22 de desembre, de 17 a 20 h, al parc de la Bassa. A Alcanar Platja el 23 de desembre, de 10 a 13 h, a la plaça Sancho Panza, mentre que a les Cases el 23 de desembre, de 17 a 20 h, a la plaça Sant Pere.

L’enigma de Nadal és una aventura nadalenca i sorprenent per a tota la família que se celebrarà el 27 desembre, de 10 a 14 i de 16 a 20 h, a la plaça Lluís Companys d’Alcanar i el 28 de desembre, de 10 a 14 h, al pàrquing del Marjal de les Cases.

Per mesures de seguretat davant la covid-19, només es podrà entrar a l'activitat per grups bombolla familiars. L'atracció té un sistema de depuració de l'aire per a evitar contagis.

En aquestes activitats es podran comprar butlletes de la Marató de TV3 per a participar en el sorteig solidari d'obsequis amb l’objectiu de recollir fons per al projecte.

I a partir del 27 de desembre, les famílies rebran instruccions a les xarxes socials sobre com fer un fanalet amb material reciclat de casa. D'aquesta manera, els menuts i menudes podran il•luminar el camí dels reis Mags durant la seua arribada al municipi.

D’altra banda, el patge Mikelí visitarà els tres nuclis urbans i recollirà les cartes dels xiquets i xiquetes per a fer-les arribar als Reis Mags d'Orient. A Alcanar hi serà el 2 de gener, de 17 a 20 h, i el 3 de gener, de 10 a 14 h al Centre Cívic; a les Cases el 2 i 3 de gener, de 10 a 14 h, a la plaça Sant Pere i a Alcanar Platja el 4 de gener, de 10 a 13 h, a la Urbanització Serramar.