Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Actes de commemoració del dia internacional per a l'eliminació de la violència de gènere

Actes de commemoració del dia internacional per a l'eliminació de la violència de gènere

| Acció Social

L’Ajuntament d'Alcanar, com cada any, se suma als actes de commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les Dones, que tindran lloc el pròxim dissabte, 25 de novembre.

D'una banda, a les 11 h, al Verger de la Mestra Gual, es farà la pintada d'un mural de rebuig a les violències de gènere amb la col·laboració de l'artista local, Núria Prades. D'altra banda, a les 19.30 h, al Centre Cívic,  a la mitja part del concert de Santa Cecília es farà la lectura del manifest institucional del Dia Internacional contra la violència vers les Dones. La Regidoria d'Acció Social i Ciutadania convida la ciutadania a aquests actes commemoratius.

L'Ajuntament també ha posat en marxa l'acció de sensibilització a les xarxes socials "Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ" en el marc de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. Participa-hi!

Consulteu el cartell de la programació.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar