Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Actes d’aquest cap de setmana per la Marató de TV3

Actes d’aquest cap de setmana per la Marató de TV3

| Acció Social

L'Ajuntament d'Alcanar, amb col•laboració de les entitats locals, ha preparat el programa d'activitats amb motiu de la Marató de TV3, que aquest any 2021 va dedicat a la salut mental. Us detallem a continuació els actes programats per a aquest cap de setmana tant a Alcanar com a les Cases:

El dissabte, 18 de desembre, a les 12 h, al pavelló poliesportiu d'Alcanar, es jugarà un partit de bàsquet que enfrontarà el CB Alcanar i l'AB Salle Alcanar. El mateix dia, també al Pavelló poliesportiu d'Alcanar, a les 17 h, es duran a terme activitats esportives a càrrec del Club ballet Alcanar, el Club patí Alcanar, el Centre esportiu canareu i el Club twirling Alcanar. El mateix dia també tindrà lloc el Concert de Nadal del Cor lúbilo. El concert es podrà veure a l'església Sant Miquel d'Alcanar a les 20 h. Simultàniament, és a dir, també a les 20h tindrà lloc al Centre Cívic 1 d'octubre d'Alcanar la Desfilada de Moda a càrrec de l'alumnat de 4rt d'ESO de l'institut Sòl de Riu amb la col•laboració del Club Twirling Alcanar i l'AFA de l'institut Sòl de Riu.

El diumenge, 19 de desembre, a les 10 h, hi haurà la Marxa Popular, que s’iniciara a les instal•lacions de la Fanecada, a càrrec de l'Agrupació Excursionista d'Alcanar. El preu de l'inscripció són 5€ i es pot realitzar fins al 17 de desembre a l'edifici de Serveis Agraris, de dilluns a dijous de 9h fins les 13h. Aquesta marxa està organitzada per l'Agrupació Excursionista i per la pujada al Montsi

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar