Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Acte d'entrega dels premis del IX Certamen de treballs de recerca d'Alcanar

Acte d'entrega dels premis del IX Certamen de treballs de recerca d'Alcanar

| Educació

L'Ajuntament d'Alcanar amb la col·laboració de la coordinació pedagògica de l’Institut Sòl-de-Riu del municipi, un any més, ha organitzat els premis als treballs de recerca de 2n de batxillerat per tal de reconéixer l’esforç dels xics i xiques en aquesta primera experiència de recerca. L'objectiu és posar en valor el treball que desenvolupen els centres educatius de secundària i difondre les investigacions sobre el nostre municipi, publicant-les al bloc de la Biblioteca pública Trinitari Fabregat d’Alcanar.

D’entre tots els treballs presentats s'han seleccionat els tres guanyadors. S’atorgaran tres premis en metàl·lic al 1r, 2n i 3r premi  (500 euros, 300 euros i 200 euros respectivament) i els treballs podran ser editats per l’Ajuntament d’Alcanar.

L'acte d'entrega de premis d'aquesta edició del certamen s'hauria d'haver celebrat a la primavera però la situació epidemiològica no ho va permetre. Finalment es durà a terme el proper dissabte, 5 de desembre, a les 12 h, al Verger de la Mestra Gual, en un acte de petit format i sense públic per tal de respectar els protocols de protecció i seguretat davant la covid-19. L'acte es podrà seguir en directe per les xarxes socials Facebook i Instagram de l'ajuntament d'Alcanar.