Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Acció de sensibilització a les xarxes socials: 'Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ'

Acció de sensibilització a les xarxes socials: 'Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ'

| Acció Social

L'Institut Català de les Dones ha posat en marxa l'acció de sensibilització a les xarxes socials "Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ" en el marc de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, el pròxim 25 de novembre.

L'ajuntament d'Alcanar s'ha volgut adherir a aquesta iniciativa promovent que totes les persones es facen una fotografia amb la imatge de la campanya per posteriorment fer-ne un collage que es publicarà al web i a les xarxes socials del consistori.

Si voleu participar en l'acció de sensibilització a les xarxes socials, us podeu descarregar la imatge al següent enllaç i fer-vos una fotografia amb ella. Posteriorment la podeu compartir a les xarxes socials amb les etiquetes #JOTAMBÉ #25NALCANAR i #25NLESCASES, anomenant @AlcanarAJ i @icdones al Twitter. En el cas de compartir-la a Facebook, heu d'anomenar a Ajuntament d'Alcanar i Institut Català de les Dones. Generalitat de Catalunya.

La data límit per a participar la campanya és el dijous, dia 23 de novembre, a les 23:59 h.

Animeu-vos a participar-hi!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar