Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies 102 joves d’Alcanar es beneficiaran de beques per al transport per a realitzar els seus estudis postobligatoris

102 joves d’Alcanar es beneficiaran de beques per al transport per a realitzar els seus estudis postobligatoris

| Ensenyament, Acció Social

L'Ajuntament d'Alcanar ha resolt la convocatòria de beques per al transport per estudis postobligatoris 2018-19 destinades a estudiants empadronats al terme municipal. Enguany un total de 102 persones que durant el curs passat van realitzar els seus estudis superiors fora del municipi es beneficiaran d’aquest ajut que compta amb una partida de 10.000 euros.

Maribel Ramon, regidora d’Educació, valora molt positivament la quarta edició de la convocatòria, “cada any hi ha més sol·licituds d’estudiants. Això ens indica que el jovent del municipi continua formant-se després dels estudis obligatoris per a construir el seu projecte professional, la qual cosa és una bona notícia.”

Per la seua banda, Joan Roig, alcalde d’Alcanar, indica que “continuarem aposant i reforçant aquestes beques per tal de contribuir a fer que els més joves i les seues famílies puguen fer realitat allò que desitgen en l’àmbit acadèmic”.

Les persones que poden ser beneficiàries dels ajuts han d’estar empadronades i residir al terme municipal d'Alcanar durant els cinc anys anteriors;  tenir setze anys o més i estar matriculades en batxillerat de modalitat artístic, cicles formatius de grau mitjà, cicles formatius de grau superior, estudis universitaris en el marc de l’Espai Europeu d’Educació Superior o estudis universitaris oficials anteriors. Així mateix, han d’haver aprovat un 60% dels crèdits matriculats en el curs del qual se sol·licita la beca.