Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Últims dies per a participar en el concurs de disseny de la imatge corporativa de les Quinquennals, fins al 13 de setembre

Últims dies per a participar en el concurs de disseny de la imatge corporativa de les Quinquennals, fins al 13 de setembre

| Festes, Participació ciutadana

Ja és possible presentar les propostes d’imatge corporativa per a les Festes Quinquennals 2019. La data màxima per a fer-ho és el 13 de setembre de 2018 a les 14 hores. El lloc de presentació és el departament de Secretaria de l’Ajuntament d’Alcanar, on s’expedirà un rebut del lliurament en què es farà constar la data i l’hora de la cessió.

En aquesta edició, les bases del concurs, aprovades per la Junta de Govern Local en la sessió del 31 de maig d’enguany, exposen que el material a presentar és: el disseny del logotip, el cartell (que també serà la portada del llibre de les festes) i quatre aplicacions gràfiques (equipament esportiu, samarreta commemorativa i promocional, bàner i lona). Les bases estableixen les característiques tècniques que han de complir les diferents peces artístiques. També s’haurà de lliurar la documentació requerida per a validar la participació, especificada en les mateixes bases.

Aquest any, a diferència dels anteriors, el concurs planteja la creació d’una imatge corporativa completa. En les edicions passades, sols es posava a concurs el disseny del cartell anunciador. D’aquesta manera, l’Ajuntament pretén posar en valor el talent local, professionalitzar i donar un valor afegit a la imatge corporativa de les Festes Quinquennals, així com promoure la participació ciutadana.

En el concurs pot participar-hi qualsevol persona –o grup de persones– major de 16 anys  empadronada al municipi d’Alcanar. Cal tenir en compte que les persones menors de 18 anys hauran d’aportar les pertinents autoritzacions (d’acord amb el model disponible en l’annex II de les bases). Els concursants sols poden ser partícips d’un únic treball (siga individual o en grup) i han d’adoptar un pseudònim.

El jurat es reunirà l’endemà de finalitzar el període de presentació per a decidir els guanyadors o guanyadores. Els 1.300 € destinats a premis es reparteixen de la manera següent: un premi de 700 € per al guanyador/a i tres premis de 200 € per a les tres persones finalistes. El veredicte del concurs es comunicarà personalment i es farà públic a través d’Alcanar Ràdio, el web institucional de l’Ajuntament i les xarxes socials oficials. Els premis es lliuraran públicament durant les Festes del Remei d’enguany.

A continuació, s’adjunten les bases del concurs i els models de sol·licitud :

Foto: AFA - Aula de Fotografia d'Alcanar.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar