Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Èxit de participació a les 3 assemblees ciutadanes d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja per abordar els fets a la urbanització Montecarlo

Èxit de participació a les 3 assemblees ciutadanes d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja per abordar els fets a la urbanització Montecarlo

| Participació ciutadana

Aquesta setmana l'Ajuntament d'Alcanar ha realitzat 3 assemblees ciutadanes per informar sobre els fets de la urbanització de Montecarlo. Les convocatòries han tingut lloc en els tres principals nuclis del municipi. Així, la primera cita va ser el dilluns, 28 d'agost, a les 20.30 h, al local dels Serveis Agraris. La segona reunió va tenir lloc l'endemà, dimarts, a Les Cases, a la mateixa hora i al Casal d'Avis. L'última assemblea es va celebrar el dijous, 31 d'agost, a les 20.30 h, al bar Serramar del nucli d'Alcanar Platja, prop d’on van tenir lloc les dos explosions.

L'objectiu de l'equip de govern era fer arribar a la ciutadania tota la informació de la qual es disposa i respondre a les preguntes sobre la gestió feta després de la doble explosió al xalet i els successos posteriors.

Aquestes assemblees, obertes a tothom, s’han celebrat en el marc de la política de participació ciutadana i transparència impulsada pel govern municipal. Joan Roig, regidor de Participació Ciutadana, es mostra satisfet per “l’alta assistència i participació” i dona les gràcies a totes les persones que hi han participat.

Paral•lelament, durant aquesta setmana han continuat les tasques de desenrunament i recerca de vestigis a la zona per part dels Mossos d'Esquadra. Generalitat de Catalunya, l'activitat està confirmada fins diumenge. L'equip de govern està en contacte amb els equips que hi treballen i informarà la ciutadania de qualsevol novetat. 

D'altra banda, des de Serveis Socials de l'Ajuntament s'ha seguit acompanyant i donant suport a la família que continua desallotjada com a conseqüència del perímetre de seguretat establert.