Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Èxit d'assistència a la inauguració de la desena edició del pessebre monumental d'Alcanar

Èxit d'assistència a la inauguració de la desena edició del pessebre monumental d'Alcanar

| Cultura

Va ser el passat diumenge, 11 de desembre, quan va tenir lloc la inauguració del pessebre monumental. Junt amb l'encesa de llums aquest acte marca l'inici de les festes nadalenques. Com cada any el grup d'Amics del Pessebre d'Alcanar, organitzadors del pessebre monumental, ens presenten la seua millor versió, incorporant novetats per fer gaudir el públic d'una obra majestuosa i emblemàtica.

L'acte inaugural no només va captar l'atenció de la ciutadania del municipi, sinó també dels veïns i veïnes arreu de la comarca, qui van aprofitar la tarde de diumenge per disfrutar d'aquesta nova edició, que per primera vegada en dos anys, es presenta sense restriccions. A més, els regidors i l'alcalde d'Alcanar també van voler ser partícips de l'acte emblemàtic. En aquest sentit, Joan Roig, alcalde d'Alcanar va "agrair la implicació de l'entitat pessebrista que durant deu edicions ha consolidat un dels actes més importants de les festes de Nadal".

La inauguració també va comptar amb l'actuació de tres alumnes, Laia, Marta i Adara, de l'aula de guitarres de l'Escola Municipal de Música d'Alcanar.

Enguany el pessebre s'ha tornat a traslladar, aquest cop al C/Alcalde Sanmartí número 56, i es podrà visitar els dies 17, 18, 24, 25, 26 i 31 de desembre i els dies 1, 4, 5, 6, 7, 8, 14 i 15 de gener, en horari de 18 a 21 h.