Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Mostra "Art i flors als balcons"

Mostra "Art i flors als balcons"

“Art i Flors als balcons” és una gran exposició d’art al carrer que reuneix obres estampades en teles, que llueixen als balcons de les façanes com una reinterpretació de l’antiga tradició de penjar les vànoves als balcons.

Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Cultura i de l’artista Núria Prades, on hi participen més d'una cinquantena d’artistes locals o vinculats al municipi, de forma desinteressada. Són un grup heterogeni, conformat tant per estudiants d’art, com per professionals i artistes reconeguts. Tenint en compte les proporcions de les obres d’art (1,50 x 2,50 m) i la qualitat de les obres exposades, la mostra té un gran impacte visual. L’exposició compta amb la col·laboració dels veïns que cedeixen els seus balcons i els guarneixen amb plantes en flor.
Cada edició d’“Art i Flors als Balcons” consta de dues exposicions: al nucli antic d’Alcanar (coincidint amb les Festes de Maig) i a la façana marítima de les Cases (al mes de juliol, al voltant de la festivitat del Carme).