Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Mocions PSC 2019-2023

Mocions PSC 2019-2023

2022

- Moció del PSC perquè la Generalitat destine els recursos obtinguts per l'impost del CO₂ a promoure la utilització del transport públic en el ple extraordinari del 24 de febrer. Aquesta moció no prospera. Els vuit regidors i regidores d'ERC-AM voten en contra. El PSC i Desperta't hi voten a favor, mentre que la CUP i Junts s'hi abstenen.

- Moció del PSC amb motiu del dia 8 de març, Dia Internacional dels Drets de les Dones en el ple extraordinari del 24 de febrer. S'aprova per unanimitat. 

- Moció del PSC per instar al Govern de la Generalitat la creració d'una unitat de transtorns de conducta alimentària (TCA) a les Terres de l'Ebre en el ple extraordinari del 9 de juny. S'aprova per unanimitat. 

Moció del PSC per demanar al Departament de Salut la redacció del projecte constructiu del nou hospital de referència de les Terres de l'Ebre en el ple extraordinari del 9 de juny. S’aprova per unanimitat.

- Moció del PSC-CP per destinar a les Terres de l’Ebre els recursos obtinguts per l’impost sobre les centrals nuclears en el ple ordinari del 28 de juliol. La moció no prospera per què hi vota en contra ERC. Hi voten a favor els grups municipals de PSC i Desperta't. S'hi absté el grup de la CUP i el de Junts. 

2021

Moció del PSC amb motiu del dia 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència vers les Dones en el ple ordinari del 28 de gener. S'aprova per unanimitat.

Moció conjunta de tos els Grups Municipals pel reconeixement públic del dol gestacional i perinatal en el ple ordinari del 28 de gener. Aquesta moció s'aprova per unanimitat.

- Moció conjunta del PSC i la CUP per demanar la construcció d'un nou hospital a Tortosa en el ple del 27 de maig. La moció s'aprova per unanimitat.

- Moció del PSC per reinstaurar el servei d'atenció primaria al CAP d'Alcanar i les Cases en el ple extraordinari del 26 d'agost. S'aprova la moció amb el vot favorable dels 13 regidors/es.

- Moció PSC-CP en sol•licitud presentació al•legacions contra la línia de molt alta tensió (MAT) d'Aragó, en el ple ordinari del 25 de novembre. La moció s'aprova amb el vot favorable de tots els grups municipals tret de l'abstenció de la CUP.

- Moció (aprovada d'urgència per unanimitat) del PSC amb motiu del 25N en el ple ordinari del 25 de novembre. S'aprova per unanimitat.

2020

- Moció en suport al Cos d'Agents Rurals de les Terres de l'Ebre en la seva reivindicació per realitzar la seva tasca en òptimes condicions de personal presentada per PSC en el ple municipal del 30/01/2020. S'aprova per unanimitat.

- Moció a favor de l'impuls del pacte contra la crisi de preus del sector agrícola presentada per PSC en el ple municipal del 28/05/2020. S'aprova amb 11 vots a favor (ERC-AM, Junts, PSC-CP i Desperta't) i amb 2 abstencions (CUP).

- Moció per l'adhesió al sistema VIOGEN del Ministeri de l'Interior contra la violència de gènere presentada per PSC en el ple municipal del 28/05/2020. S'aprova per unanimitat amb una esmena.

- Moció del PSC per elaborar un pla d'inversions per acollir-nos als ajuts del pla de reconstrucció, transformació i resilència en el ple municipal  ordinari del 30/11/2020.  S'aprova per unanimitat esmenar la moció. La moció s'aprova amb els vots favorables del PSC, Desperta't, Junts i ERC. La CUP s'hi absté.

- Moció del PSC per reclamar ajudes al Govern de la Generalitat a fons perdut, als sectors afectats pel tancament obligatori dels seus negocis i activitats en el ple municipal  ordinari del 30/11/2020. Aquesta moció no prospera. Desperta't i PSC hi voten a favor. ERC hi vota en contra. Junts i la CUP s'hi abstenen.

- Moció del PSC per exigir el compliment de finançament cap als ens locals per part del Govern de la Generalitat en el ple municipal  ordinari del 30/11/2020. Aquesta moció no prospera. Desperta't i PSC hi voten a favor. ERC hi vota en contra. Junts i la CUP s'hi abstenen.